Vi tilbyder flere forskellige former for holdtræning – alle med forskelligt fokus og på forskellige niveauer. De fleste hold har løbende optag.

Er du i tvivl om vi har træning egnet til dig, så kontakt os pr mail kontakt@fyshs.dk, skriv hvad du søger  og vi vender tilbage, eller ring på 26362789.

I nogle tilfælde vil du modtage individuel behandling et antal gange, hvorefter vi, i samråd med dig, vurderer hvilket hold der er bedst egnet til dig.

Alle der skal gå fast til holdtræning hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus, skal til en undersøgelse og snak om mål/plan hos en af vores fysioterapeuter inden opstart. 

Kontakt os for råd og vejledning ift holdtræning eller se beskrivelserne af de enkelte hold her til venstre.

Har du abonnement til 1 hold og fri træning eller abonnement til fri hold, kan du vælge frit med alle hold – også de lukkede forløb. De lukkede forløb, kan man starte med når de starter op og så forpligter man sig til hele forløbet.

Via online booking kan du booke plads på hold. Afbud til hold skal ske senest 24 timer før online eller pr tlf senest samme dag kl 9:00. Ved senere afbud, kan der opstå gebyr.  Det er ikke tilladt at booke sig på hold, blot for en sikkerhedsskyld og gentagne gange melde fra. Book ikke mere end du regner med du kan deltage i. Det er muligt at få en fast plads på et hold.