Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus Motorik – Styrke – Træning er udsprunget fra Foldby Fysioterapi, som har ligget i Foldby i over 40 år.  Vi har skabt en klinik med mulighed for træning med fysioterapeutisk fokus, samt behandling med kunden i centrum.

Vores værdigrundlag afspejles i den måde, vi møder hver enkelt kunde på. Vi arbejder med den varme, menneskelige og personlige tilgang. Vi vægter nærvær, opmærksomhed og tilgængelighed højt. Alt personale hos os har en stor passion for at sprede glæde, energi og passion for sundhedsfremme. Og dette er ikke kun noget vi skriver/siger, vi mener det.

Vi efterstræber, at kunne tilbyde dig en tid indenfor 36 timer efter du har kontaktet os.

Har du en henvisning fra egen læge, kan du få offentligt tilskud til behandlinger hos os. Det er op til undersøgende/behandlende fysioterapeut at vurdere, hvor meget behandling og optræning, der kan tilbydes med offentligt tilskud. Dette vurderes på baggrund af den problematik/kropsregion henvisningen drejer sig om.

Der kan forekomme ventetid ved behandling/træning med offentligt tilskud, men så kan du blive skrevet på en venteliste.  Vi vil oftes kunne tilbyde dig en behandlingstid indenfor 36 timer udenfor ventelisten, men da er dette uden offentligt tilskud.

Ved undersøgelse/behandling og træning hos os uden en henvisning fra din læge, koster det 40% mere, men der vil forsat være tilskud fra sygeforsikring danmark. Derudover vil du få 25% rabat, hvis du har et træningsabonnement eller klippekort hos os.

Har du en forsikring der dækker din behandling, kan du naturligvis også komme til behandling hos os.

Har du et træningsabonnement eller et træningsklippekort, får du 25% rabat på al undersøgelse/behandling/personlig træning uden henvisning.  Se priser her.