Et 6 ugers styrke/ stabilitets og smidighedstræning for fodbold/håndbold/badminton spillere:

Til dig der ønsker at opbygge din muskelstyrke og muskulære udholdenhed, så du kan præstere maksimalt i din sportsgren. Træningen har fokus på styrke, smidighed og stabilitet for hele kroppen, samt forebyggelse af skader.

Holdet arbejder med funktionelle øvelser. Du vil blandt andet blive vejledt af din fysioterapeut i optimal løfteteknik, således at du opnår det maksimale udbytte af din styrketræning. Vi bruger egen kropsvægt, kettlebells, håndvægte og (styrketræningsmaskiner) som modstand.

I forløbet vil du blive introduceret til – og arbejde med – en bred vifte af øvelser indenfor styrketræning. Således vil du efter endt forløb selv kunne varetage træningen på egen hånd. Inden forløbet skal du til opstarts undersøgelse ved fysioterapeuten (212 kr). Efter endt forløb er der mulighed for at få tilrettelagt et individuelt træningsprogram der tager højde for netop dine ønsker og mål fremadrettet. (212 kr ekstra)

Antal: Maks 6 deltagere pr. Gang

Træning : 1 gange ugentligt , mandag 15:00 opstart mandag . 8/4-19

2 x 212 kr for 1 individuel undersøgelse og 1 gennemgang af individueltræningsprogram efter og 116 kr pr gang (ialt 1.120 kr) – der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikring danmark eller 750 kr for hele forløbet