Fysioterapi er undersøgelse og behandling af bevægeapparatet, altså kroppens muskler, sener, knogler, led og nervesystem m.m., Formålet med fysioterapi er at få kroppen til at fungere optimalt. Fysioterapi er en behandlingsform der tager udgangspunkt i det hele menneske – og omfatter derfor fysisk, såvel som socialt og psykisk velbefindende. 

Fysioterapi har til hensigt at udvikle, vedligeholde eller genoprette bevægelse, styrke, balance og funktionsevne. Dette sker igennem en grundig anamnese (snak om den enkeltes situation), efterfulgt af diagnosticering og behandling. Behandlingen kan være teknikker der foregår på briksen, introduktion til hjemmeøvelser, og ikke mindst træningsøvelser – da træning ofte er den bedste medicin til de fleste udfordringer i bevægeapparatet.

Hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus brænder vi for at levere en helhedsorienteret fysioterapi i højeste kvalitet, hvor du er centrum.

Hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus har du mulighed for få fysioterapi på klinikken og i eget hjem med diverse henvisninger.