GLA:D er et specifikt uddannelses- og træningsforløb til alle med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ- og hofteled

Forløbet består af 1 individuel opstarts konsultation, 2 timers undervisning og 12 gange træning over 6 uger, afsluttes med 1 afsluttende konsultation. Der vil – hvis du vil – være spørgeskemaer du kan udfylde.

Formelt med teoriundervisningen er at blive klogere på hvad slidgigt er og hvodan det bekæmpes og hvorfor Gla:d træning er godt, og hvordan du får bedst udbytte.

Formålet med træningen er gennem specifik træning, at reducere smerter, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen samt undgå eller udsætte en operation.

Som en naturlig reaktion på smerter, vil de fleste langsomt begynde at undgå fysisk aktivitet. Ved artrose vil nedsat fysisk aktivitet langsomt forværre situationen og derfor er specifikke øvelser og undervisning et vigtigt element i GLA:D. Du vil lære hvordan du kan træne hensigtsmæssigt og styrke stabiliteten omkring dine led.

OPSTART FORLØB UGE 19 AFSLUTTES UGE 24 2021.

De 2 timers undervisning er 11. maj kl 18:00-20:00 ca. Træningen er 2 x pr uge tirsdag kl 13 eller kl 18:00, og torsdag kl 14:00. Har du ikke mulighed for at komme til en træning, kan du komme til selvtræningen i centret, i tiden hvor forløbet foregår. Fra uge 19 til og med 25.

Træningsforløbet er på 6 uger. Det tilpasses den enkelte og foregår under vejledning af en fysioterapeut.

Efter endt forløb er det vigtigt at fortsætte træningen. Du vil lære at træne på egen hånd eller deltage på et fortsætterhold.

Samlet pris er 2.000 kr