10 minutter om dagen (Købsbetingelser)

Købsbetingelser 

10 minutter om dagen er et træningsunivers med en abonnementsbetaling. Det vil sige ved tilmelding vil der indtil opsigelse hæves penge hver måned, hver sjette eller hver 12. måned. Abonnementet kan til en hver tid opsiges, nederst i betalingskvitteringen er direkte link til at opsige abonnement. Opsigelse er løbede periode der er betalt for, der betales ikke penge tilbage for perioder hvor træningen ikke er blevet benyttet. Betalingen forgår via Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus, som Mille er ejer af.

Ansvarsfraskrivelse

10 minutter om dagen eller Fysioterapi v Mille S Thomesen cvr 26902770, kan ikke stilles til ansvar for eventulle skader, der måtte ske på personer eller materialer eller andet i forbindelse med træning ved 10 minutter om dagen.

Fortrydelsesret og bortfald

Vigtigt: Ved køb af abonnement til 10 minutter om dagen, hvor du får øjeblikkelig adgang til online indhold, frafalder din 14 dages fortrydelsesret fra det øjeblik, adgangen til det digitale indhold aktiveres, og du begynder at anvende tjenesten. Dette skyldes, at det digitale indhold betragtes som værende leveret i det øjeblik, din adgang aktiveres. Du vil ved køb blive bedt om at give dit udtrykkelige forudgående samtykke til levering af det digitale indhold og anerkende, at din fortrydelsesret bortfalder, når adgangen til indholdet er leveret. Bekræftelse af dit samtykke og anerkendelse af fortrydelsesrettens bortfald vil blive leveret på elektronisk form før købet afsluttes.

Ved køb af online konsultation hos en fysioterapeut og værdien herfor er underlagt dansk købelovgivning, hvilket indebærer en fortrydelsesret på 14 dage fra købstidspunktet, medmindre andet specifikt er aftalt eller undtagelser i lovgivningen finder anvendelse.

Ophavsret og brugsbetingelser

Indholdet på 10 minutter om dagen tilhører 10 minutter om dagen Fysioterapeut Mille S. Thomesen og må kun anvendes til eget og privat brug. Enhver form for kommerciel eller offentlig anvendelse er ikke tilladt. Kopiering og distribution er forbudt uden skriftligt samtykke fra rettighedshaver.

Ændring af tjeneste og ansvar

10 minutter om dagen forbeholder sig retten til løbende at ændre indholdet og udbuddet af tjenesten. Mindre tekniske udfald kan forekomme uden at det anses som brud på aftalen.

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles i henhold til vores persondatapolitik.

Kontakt og selvbetjening

For spørgsmål eller ved behov for assistance, kontakt os via mille@10minomdagen.dk forvent svar indenfor 3-5 dage.

Ved tvister, der ikke kan løses parterne imellem, kan Center for Klageløsning Nævnenes Hus kontaktes.

10 minutter om dagen

Fysioterapi v. Mille S. Thomesen

CVR 26902770