Kickstart din krop

Kickstart din krop   

At komme godt igang med træning og andre omlægninger i sin hverdag kræver ofte en hjælpende hånd, et spark bag i, god opbagning, en pisk og ikke mindst et klap på skulderen. Derfor har vi i sin tid udviklet forløbet Kickstart din krop. Vi oplever at deltager på Kickstart efterfølgende forsætter deres træning af lyst og glæde.

Forløbet er over 6 uger med fokus på dig og dit fysiske niveau. Forløbet starter med en individuel konsultation inden opstart, med fokus på dine mål og evt skavanker/udfordringer samt evt en vejning. Der er 2 holdtræninger pr uge samt mulighed for selvtræning ved siden af.  Ved afslutning er der igen tilbud om en vejning samt evaluering af forløbet og vejledning til træning videre herfra.

Målet er at udfordre dig på det niveau du er på og rykke dig i en sundere, stærkere og mere smidig retning. 

Lige nu har vi ikke et hold som starter op samlet, med der er løbende optag, så tøv ikke, vi skræddersyer dit eget Kickstart forløb, hvor du bliver indsluset på de hold som består af “gamle” kickstart deltagere.

Pris 1.300kr 

Købe din adgang her

Er man medlem af Sygeforsikring danmark, kan der være mulighed for tilskud her fra. 

Når du har købt adgang, kontakter vi dig med henblik på en individuel tid inden, ellers er du meget velkommen til at ringe 26362789