ULRUS (udvidet rygudredning)

Vi tilbyder Udvidet rygudredning / ULRUS

ULRUS er en udvidet, evidensbaseret fysioterapeutisk rygundersøgelse med en efterfølgende udredningsrapport til den henvisende læge. Undersøgelsen er rettet mod patienter med lændesmerter med/eller uden smerter i benene. Smerterne har stået på i ca 7 dage til 3 mdr. og er ikke tidligere undersøgt ved speciallæge eller scanning.

Som patient vil du få mulighed for, at få forklaring på dine ryg/ben smerter, samt vores bud på hvad der kan hjælpe dig i den situation du er i.

Spørgeskemaer

Undersøgelsen har også til formål at beskrive, hvor belastede patienterne er af tilstanden, og hvordan det går dem inden for de første 6 mdr. efter deres behandling. Inden selve undersøgelsen, skal patienten udfylde et kort spørgeskema. Skemaet indeholder en række spørgsmål, der afdækker de symptomer og smerter du har, og hvordan de påvirker dig. Derudover vil der være opfølgende spørgeskemaer efter 4 uger, 8 uger og 6 måneder. Det er meget vigtigt for undersøgelsen, at du besvarer disse spørgeskemaer! Patienten kan til enhver tid ønske at stoppe undersøgelsen uden videre begrundelse.

ULRUS koster det samme som alm. fysioteapi med henvisning fra din egen læge . ULRUS dækker over 1-3 undersøgelser (første undersøgelse 1 time, øvrige 25 min) Derfra vil vi anbefale en behandlingsplan, hvis vi kommer frem til en relevant anbefaling.

Med en henvisning fra din læge til ULRUS, skal vi kunne tilbyde en tid inden for en uge efter du har henvendt dig til klinikken. Tlf 26362789

Book tid direkte ved Ulrus certificeret fysioterapeut Mille

Hvem skal jeg booke tid hos?

Her kan du booke direkte hos certificeret Ulrus fysioterapeut