Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus Motorik – Styrke – Træning er udsprunget fra Foldby Fysioterapi, som har ligget i Foldby i over 40 år.  Vi har skabt en klinik med mulighed for træning med fysioterapeutisk fokus, samt behandling med kunden i centrum.

Vores værdigrundlag vil afspejles i den måde, vi møder hver enkelt kunde på. Vi arbejder med den varme, menneskelige og personlige velkomst. Vi vægter nærvær, opmærksomhed og tilgængelighed højt. Alt personale hos os har en stor passion for at sprede glæde, energi og passion for sundhedsfremme. Og dette er ikke kun noget vi skriver/siger, vi mener det.

Vi efterstræber, at kunne tilbyde dig en tid indenfor 36 timer efter du har kontaktet os.

Har du en henvisning fra egen læge, kan du få offentligtilskud hos os. Til trods for man har en henvisning fra egen læge, er det optil den undersøgende/behandlende fysioterapeut at vurdere, hvor meget behandling og optræning, der kan ydes til den enkelte med tilskud udfra den problematik/kropsregion henvisningen drejer sig om.

Men der kan opleves ventetid ved behandling/træning med sygesikringstilskud, så vil du blive skrevet på en venteliste. 

Der vil dog altid være muligt at komme til undersøgelse/behandling og træning hos os uden en henvisning fra din læge. Så koster det 40% mere, der vil forsat være tilskud fra Sygeforsikring danmark.

Har du en forsikring der dækker din behandling, kan du komme til behandling hos os.

Hvis du har en Genoptræningsplan, hvor din kommune ikke kan tilbyde dig undersøgelse/behandling indenfor 7 dage, kan du komme til os.

Har du et træningsabonnement eller et træningsklippekort, får du 25% rabat på al undersøgelse/behandling/personlig træning uden henvisning. Se priser her.