Træning

Vi tilbyder forskellige former for træning

Vi tilbyder individueltræning og holdtræning, samt onlinetræning hjemmefra. Vi har maskine med fokus på styrke og kardio, samtidig har vi fokus på din balance og smidighed, da ingen af delene kan stå alene. Læs herunder mere om selvtræning, holdtræning og onlinetræning.

Vores træningsfaciliteter

Vi har valgt maskiner fra Keiser og Tecno-gym af den simple årsag, at vi synes det er de bedste på markedet. De skal prøves. Vi har flere maskiner, hvor du kan køre direkte til fra kørestol. Vi har ikke syv sale og et hav af forskellige træningsmaskiner, men vi har det vi synes er relevant, for at kunne træne på de fleste niveauer. Søger du et sted hvor spejlet på vægen betyder meget og det nyeste fitness tøj, så er det ikke vores sted du søger.

Vi hjælper dig
Træning når det passer dig.

Det er nemt at komme i gang

Til alle vore abonnenter tilbyder vi en gratis intro time. Du vil få tilbudt en snak om dine mål med træningen. Derudover får du tilbudt en vejning, så vi sammen kan vurdere, om der skal arbejdes med muskelmasse og/eller fedtprocent samt en vurdering af din væskebalance. Vi tilrettelægger et træningsprogram til dig, ud fra de mål du må have. Den første intro er gratis, normal pris er 600 kr. Da vi ønsker du får mest muligt ud at din træning hos os, tilbyder vi opfølgning på din træning a 55 min til blot 300 kr med 2-3 mdrs interval, rabat til abonnenter.

Vi har åbent for selvtræning mellem kl. 05.00 - 22.00 alle dage


- hele året rundt