Fysioterapi

Fysioterapi er undersøgelse og behandling af bevægeapparatet, altså kroppens muskler, sener, knogler, led, bindevæv og nervesystem. Formålet med fysioterapi er at få kroppen til at fungere optimalt. Fysioterapi er en behandlingsform der tager udgangspunkt i det hele menneske – og omfatter derfor fysisk, såvel som socialt og psykisk velbefindende.

Fysioterapi har til hensigt at udvikle, vedligeholde eller genoprette bevægelse, styrke, balance og funktionsevne. Dette sker igennem en grundig anamnese (snak om den enkeltes situation), efterfulgt af diagnosticering og behandling. Behandlingen kan være vidensdeling til patienten, teknikker der foregår på briksen, introduktion til hjemmeøvelser, og ikke mindst træningsøvelser – da træning ofte er den bedste medicin til de fleste udfordringer i bevægeapparatet.

Hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus brænder vi for at levere helhedsorienteret fysioterapi i højeste kvalitet, hvor du er centrum.

Du kan få en henvisning til fysioterapi fra lægen, hvis denne finde det relevant. Så vil du få tilskud til din behandling, da vi har et ydernummer. Der er ikke krav om en henvisning fra lægen, for at komme til fysioterapeut. Priser med henvisning fra lægen

Hos os har du mulighed for få fysioterapi på klinikken og i eget hjem.

 

Fysioterapi i eget hjem

Hos os kan du få fysioterapi i dit eget hjem, her er det lægen som henviser til dette. Fysioterapi i hjemmet har ofte til formål at øge/bevare funktion eller smertedæmpe. Har du behov for behandling i hjemmet, så ring til os og vi ser hvad vi kan hjælpe med. Tlf 26362789.

 

Hvem kan få vederlagsfri fysioterapi?

Der er overordnet 2 forskellige henvisninger lægen kan lave. En vederlagsfri eller en med egenbetaling. Vederlagsfri henvisning er ved specifikke kroniske diagnoser. Den kan igen deles i 2 henvisninger – Progressiv sygdom eller Svært fysisk handikap. Den progressive vederlagsfri henvisning er til dem som har diagnosen fra diagnoselisten, men ikke er svært fysisk handikappet. Den mulighed opstod i sin tid, da forskning viser at ved disser diagnoser, så afhjælper superviseret træning på prognosen. Har man en sådan henvisning, så tilbydes man oftest holdtræning.  Generelt så tilbydes man træning ved vederlagsfri fysioterapi, da det er dette der er evidens for. Mere info om vejledningen  Læs mere

Hvem skal jeg booke tid hos?

Her kan du booke ved den første, som har en ledig tid. Vi er gode til at spare med hinanden, hvis vi ved der er en kollega, der er bedre inden for lige præcis det du fejler.