Selvtræning

Fitness på abonnement

Fri selvtræning for kun 249 kr. pr. md.

Vi har valgt maskiner fra Keiser og tecno-gym af den simple årsag at vi synes det er de bedste på markedet. De skal prøves. Vi har flere maskiner, hvor du kan køre direkte til fra kørestol.

… vi har gratis oprettelse

… eller book en gratis 10 minutters snak med os, om dine træningsmuligheder 

Udstyr i højeste kvalitet

Vi har massere af lækkert udstyr

Vi har valgt maskiner fra Keiser og Tecno-gym af den simple årsag, at vi synes det er de bedste på markedet. De skal prøves. Vi har flere maskiner, hvor du kan køre direkte til fra kørestol. Vi har ikke syv sale og et hav af forskellige træningsmaskiner, men vi har det vi synes er relevant for træning på de fleste niveauer. Søger du et sted hvor spejlet på vægen betyder meget og det nyeste fitness tøj, så er det ikke vores sted du søger. Se videoen, hvor vi viser rundt.

Træn når du har tid og lyst

Abonnement eller betaling pr gang

Abonnement eller betaling pr gang – hvis du har planer om at komme mere end 3 x pr mdr, så kan det bedst betale sig at have et abonnement til fri selvtræning.  Det koster 75 kroner pr. gang at træne hos os. Det kan kun lade sig gøre ved forudgående konsultation.  Du har mulighed for at sætte dit abonnement i bero optil 3 x pr år, det gøres ved at sende en mail til os, med hvornår du holder pause fra og til.

Personlig træning

Få hjælp til at komme igang

At komme i gang med træning er bare ikke altid så lige til, man kan være nok så motiveret og have lagt planen, men alligevel er der noget som kommer i vejen. Det er faktisk heller ikke altid så let at finde ud af, hvad man skal gøre for at få resultater. Derfor tilbyder vi personlig træning. Det er tiltænkt som en hjælpende hånd til at komme i gang og følge op, når noget ændrer sig. Personlig træning koster 550 kr for 55 minutter, 300 kr for 25 min, du har mulighed for at køber et klippekort til 5 timer, som kan fordeles på hele og halve timer, dvs 10 x 25 min. Det koster 2.310 kr.

Køb 10 x 25 min personligtræning

Book tid til 25 min personligtræning, har du behov for 55 min – så book 2 tider i træk.