Tirsdag og torsdag kl 10:30 til 11:40 er der efterfødselstræning hos Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus. Man kan deltage flere gange om ugen.

Træningen er særlig tilrettelagt efter kvindekroppen der fornyelig har båret og født en baby.

Du kan booke plads her https://ezme.io/c/xJm/zVyn

Når kvinder er gravide løsnes alle ligamenter, ledbånd og bindevæv sig, derfor er det vigtigt at bygge træningen kontrolleret op, så hele kroppen kan følge med.

Vores træning fokuserer på at du får en stærk bækkenbund og undgår delte mavemuskler. Dette gør vi ved at øge samspillet mellem hverdagsbevægelser og åndedræt, bækkenbund samt mavemuskler.

Derudover har vi fokus på at styrke dine ben, baller, ryg, skulder og nakke. Vi arbejde primært med funktionelle helkropsøvelser stående eller på gulv. Langt de fleste øvelser kan du nemt implementere i din dagligdag, når du vasker tøj, løfter baby, laver mad eller går en tur. Når du overfører træningen til dagligdagsopgaver, vil du hurtigere opleve resultater og fremgang.

Denne træning har ikke fokus på vægttab, men fokus på du opnår en stabil og stærk krop, hvorefter et  vægttab nok skal komme, hvis dette ønskes. Har du en rectus diastase (splittede mavemuskler) eller en bækkenbund, der ikke kan lukke når den skal, er dette en god træningsmulighed for dig.

Det er et drop-in hold, men det anbefales at du kommer en 10-15 gange, så niveauet kan øges overtid. Vi anbefaler tidligst at starte holdtræning op 8 uger efter fødsel, VIL du gerne igang før, så book en individuel konsultation, og du kan få øvelser til hjemmebrug.

En individuel konsultation hos Rebekka eller Mille anbefales inden, så dit niveau kan findes.

Pris:
Individuel konsultation med undersøgelse & test kr. 287,- Mulighed for tilskud fra sygeforsikring Danmark.
12-turskort til holdtræning: kr. 1.200,- Mulighed for tilskud fra sygeforsikring Danmark (kr. 49,- pr gang).
1 holdtræning 119 kr mulighed for tilskud fra sygeforsikring Danmark (58 kr pr gang) Max 12 x tilskud fra sygeforsikring danmark pr år.